top

...és un modest però sòlid despatx d’assessoria de particulars i empreses situat a Lleida, especialitzat en l’àmbit fiscal i mercantil.


Fundat pel Sr. Antonio J. Fauria Fortón, el despatx s’ha anat consolidant al llarg de més de 20 anys, gràcies a l’esforç realitzat per l’equip de professionals que treballen en la Companyia, de la qual constitueixen el seu principal actiu.


Dividit en diverses àrees - fiscal, comptable, mercantil, laboral i gestoria –, el despatx ofereix un servei molt personalitzat per aquelles empreses o particulars que desitgin un assessorament global en totes les matèries, així com la resolució de problemes puntuals en qualsevol de les àrees mencionades.


La nostra major satisfacció és el reconeixement dels nostres clients, dels que rebem constants mostres de fidelitat i confiança. Sabem que això únicament és possible gràcies a un tracte molt personal, als avantatges d’un eficaç model de treball, dia a dia perfeccionat, i a la dedicació i competència tècnica de cada membre de l’equip.


A Fauria Assessors Fiscals romanem atents a l’evolució del mercat per a adaptar-nos en cada moment als canvis i a les noves orientacions. Només així podem oferir als nostres clients un servei integral que doni resposta precisa i eficaç a totes les seves necessitats.


Agraint-los per endavant la seva visita, els convido a conèixer l’entorn Fauria Assessors Fiscals que, com a Gerent de la companyia, m'és grat posar a la seva disposició.
Maria Fauria Reñé
Gerent
empresa mail legal engineered by Estudi Blau SCP Fauria al Facebook Fauria al Twitter